Bij Garnier Keukens Amsterdam vindt u een zeer brede variatie aan keukens. Naast kleuren, stijlen, maten en opstellingen komen er ook elementen bij als keukenapparatuur en werkbladen. Juist door dit grote assortiment kan het af en toe lastig zijn om overzicht te houden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u in dit beslissingsproces. Zo wordt uw droomkeuken toch werkelijkheid binnen de planning én… binnen budget. Garnier Keukencentrum levert de keukenmerken Rotpunkt en Schmidt. In onze showroom staan diverse opstellingen in verschillende stijlen die u een goed beeld geven van de mogelijkheden. Laat u inspireren!

Rotpunkt - de Duitse keuken

Met Rotpunkt Keukens krijgt u de betrouwbaarheid die u bij een Duitse fabrikant verwacht. Wij zijn al jarenlang een trouwe dealer van dit merk in Amsterdam en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Net als onze klanten overigens. ‘Mijn Rotpunkt Keuken doet al elf jaar trouw dienst en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.’ - Janine de Jong (Amsterdam, oud-West) Het grote voordeel van Rotpunkt is dat het een merk is dat met z’n tijd meegaat, maar ook altijd oog houdt voor kwaliteit en duurzaamheid.

Schmidt - de Franse keuken

Wat wil een mens nog meer? Koken in een Franse keuken moet wel een feest worden. Dat vinden wij bij Garnier Keukens in ieder geval wel. Om die reden verkopen wij dit merk al 25 jaar. ‘Wij kochten een gebroken witte Schmidt keuken bij Garnier Keukens en ik moet zeggen dat zelfs mijn kookkunsten sindsdien zijn verbeterd.’ - Aad van Liempt (Amsterdam Oost) Bij de keukenmeubelen van Schmidt ontvangt u gratis 10 jaar garantie. En op het hang- en sluitwerk is dit zelfs 25 jaar!

Slimme oplossingen

Door slimme oplossingen in uw keukenkasten is het opbergen en organiseren van spullen nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk geweest. Benut de ruimtes in uw kasten optimaal! Graag geven wij advies over de mogelijkheden.

Keukenprogramma's

Ons werk.....