Quooker

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.
Download de brochure 

Kastindelingen

Door slimme oplossingen in uw keukenkasten is het opbergen en organiseren van spullen nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk geweest. Benut de ruimtes in uw kasten optimaal!

.

Wegklapbaar stopcontact

De oplossing voor een mooie achterwand én toch een stopcontact in de keuken: een wegklapbaar stopcontact in het aanrechtblad! Dit stopcontact is zichtbaar als u het wilt gebruiken en verdwijnt in het aanrechtblad als u het stopcontact niet meer nodig heeft.

Trend: Brede ladekasten

Als we kijken naar de keukentrends voor 2016 zien we ook dat brede kasten en lades aan populariteit winnen. Op dit moment zijn vierkante en verticale keukenkasten nog veel in trek, maar we zien een verschuiving richting horizontale keukenkasten en -lades ontstaan. Hierdoor krijg je niet alleen meer opbergruimte, maar je benut de opbergruimte die je hebt ook efficiënter. Daarnaast heb je minder kasten en lades in de keuken, waardoor deze ook direct verfijnder en strakker oogt. Een keukentrend om in 2016 goed in de gaten te houden dus!

Vitafresh - Groentes langer houdbaar

Een gezonde leefstijl was nog nooit zo makkelijk. Alleen wat écht vers is, is écht gezond. Onze nieuwe koelkasten met VitaFresh helpen u een gezonde leefstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al uw eten tot 3 keer langer vers te houden. Met VitaFresh geniet u iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk.

Design

Landelijk

Kookeiland

Een kookeiland is de droom van veel keukenkopers. En terecht! Een kookeiland is niet alleen een plek om paprika's te snijden of om de natte vaat neer te leggen. Een kookeiland kan goed functioneren als tijdelijke werkplek, kookgedeelte of als eettafel.

Bar tops

Uw kookeiland als bar. Het wordt steeds populairder. Niet zo gek, want naast het feit dat het mooi is, is het ook gewoon heel handig. Vooral als u weinig ruimte hebt in de keuken voor een extra tafel is het ideaal. Uw kinderen, partner of gasten houden u gezelschap terwijl u kookt (of andersom).

Appartement keuken

De woningruimtes in de randstad zijn in veel gevallen niet groot. Een goede praktische indeling van uw keuken met slimme oplossingen is van belang. Bekijk hier voorbeelden.

 

Trend: Van keuken tot leefruimte

Keukens worden steeds meer een leefruimte. De grens tussen keuken en woonkamer vervaagt en de keuken wordt een plek waar u niet alleen kookt, maar ook leeft. Deze trend is op diverse manieren terug te zien: bijvoorbeeld aan het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een eilandkeuken, waar gezinsleden gezellig aan kunnen schuiven tijdens het koken. Ook wordt er veel gebruikgemaakt van kasten en wandplanken die woonkamer en keuken met elkaar verbinden.

Wokken met de Atag Vulcano

Wie wil wokken zoals het in Azië gebeurt, heeft hoge temperaturen nodig. Heel hoge temperaturen. Daarom hebben wij een speciale brander ontwikkeld met een krachtige, geconcentreerde vlam. De wokbrander bestaat uit twee ringen die u los van elkaar kunt inschakelen.

Werkbladen

In de keuken gebruikt u het aanrechtblad waarschijnlijk het intensiefst. Er wordt gesneden, gehakt, gewassen en geroerd. Daarnaast is het de blikvanger van de ruimte. Door de grootte en het veelvuldig gebruik is het werkblad iets waar u goed over wilt nadenken. Er zijn allerlei variabelen: materiaal, kleur, dikte en afwerking. En dan hebben we het nog niet eens over de spoelbak en de kookplaat. Ga daar maar eens aan staan. Hieronder sommen we in het kort op wat er allemaal mogelijk is om het ideale keukenblad te verkrijgen.

Uw keuken een nieuwe uitstraling geven

Om uw keuken ‘spat proof’ te maken zijn er tegels, glas, kunststof of water afstotende verf. Maar als u echt iets onderscheidends wilt, kiest u voor een aluminium achterwand. De grote voordelen zijn: het grote aantal beschikbare kleuren en het totale gebruiksgemak. Wel koken, niet schoonmaken! Garnier Keukencentrum is officiële dealer van Bokmerk-achterwanden.